Thursday, November 24, 2011

Contest Kelaaas Kau Blogger !

salam , hello guys ,harini aku nak join contest yg dianjurkan oleh  Miss PurpleAtulMiss Flower 
owh yaa blog diorang super awesome kayh . syarat2 and hadiah dia ialah :-saya copy n paste je tau dr blogg Miss Purple dia punye syarat2 n senarai hadiah . coz saya malas nak salin balik , amboii senang je kannn .. hee takpe kann .


 Follow blog Miss PurpleAtulMiss Flower * wajibun
 Like FanPage Miss PurpleAtul dan Miss Flower
 Buat satu entry pasal contest ni
 Masukkan banner contest ni dan link kan ke contest ni
 Cipta satu trademark/slogan untuk diri/blog/orang tersayang. Pastikan yang Kelaaas punya. Maksimum 10 perkataan.
Contoh:
 Blog ku Dunia ku  My Boyfie My Life  Bla Bla Bla
 Tag 3 orang Blogger dan pastikan diorang tahu
 Masukkan link contest korang dalam ruangan comment antara kitorang bertiga
 Okay, pemilihan pemenang kitorang pilih sendiri berdasarkan 40% kekemasan blog dan 60% lagi pada ke'creative'an trademark yang korang buat

NIE SENARAI HADIAH DIA , 


#2nd Place
- Header and Sidebar Image *Atul
- Doodle *Me


MENARIK KANNNN! SO JOIN LAH .




OKAY KENE BUAT TRADEMARK /SLOGAN KAN . SAYABUAT TRADEMARK UNTUK DIRI SAYA LAH :-


-HIDUP BIAR LEPAK , RESULT BIR GEMPAK   (BOLEH KANN ? SAYA TAKDE IDEA SANGAT LAHH . HEE )


Okay kene tag 3 orang blogger kan ! so saya tag :-


1)syira
2)hanis
3)saya tak tau saya nak tag sape lagi , so , saya tag sume yg bace entry nie lahhh . BOLEH KAN ?? *KENING2*


SO , OKAYYY DAH SIAP , SIMPLE JE  KANNN N MUDAHH SANGAT . SO, JOM LAH JOIN .

4 comments:

  1. ur welcome . thanks jugak sebab jemput saya join .

    ReplyDelete
  2. Tahniah anda menang dalam contest kelaas kau blogger http://missflower1998.blogspot.com/2012/03/pemenang-bagi-contest-kelaas-kau.html

    ReplyDelete
  3. You've been tag!
    http://misspurplelife.blogspot.com/2012/04/pemenang-contest-kelaaas-kau-blogger.html

    ReplyDelete

kumen leklok tau ! jgn mengutuk !